Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Menedżer gastronom...
Jak znaleźć pracę ...
Barista – za...
Warsztaty ze Starb...
Rewolucja w rekrut...
Szkolenie kucharsk...
Niezadowolony klie...
Ustroń i Mikorzyn ...
Szkolenie kelnersk...
Wizerunek biznesme...
Przebojowi wariaci
Rekrutacja zewnętr...
Praca i edukacja w...
PZH zaprasza na sz...
Język angielski w ...
Big Brother dla ka...
Sprawdź jaki masz ...
Nieobecny usprawie...
Psychologia współp...
Cudzoziemiec w Pol...
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Firelight Glass
Hello Coffee
LMS Online Sp. z o.o.
Nektar Natura
Artykuły spożywcze
Robvita
Pizzola
Hello Coffee
Menos
Caffetea
Sokołów
Belfood
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Twoja kariera
Jak ubiegać się o środki z funduszy UE?

POLSKIE ZRZESZENIE HOTELI
wspólnie z MINISTERSTWEM GOSPODARKI I PRACY

serdecznie zaprasza na szkolenie

"Jak ubiegać się o środki z funduszy UE?"

które odbędzie się w Hotelu EUROPEJSKI w Warszawie w dniach 19-20 lipiec 2004 roku.

W związku z dużym zainteresowaniem tematyką pozyskiwania środków z funduszy UE dla hotelarstwa, gastronomii i turystyki mamy przyjemność wspólnie z Ministerstwem Gospodarki i Pracy zaprosić nauczycieli przedmiotów zawodowych oraz pracowników obiektów hotelarskich na dwudniowe szkolenie z tej tematyki.

Szkolenie uwzględnia skuteczne techniki przygotowania aplikacji i pozyskiwania środków z funduszy unijnych m.in. na budowę lub modernizację bazy noclegowej i gastronomicznej, zakup nowoczesnych urządzeń i technologii ochrony środowiska, zakup nowych komputerów i oprogramowania, działania z zakresu promocji zagranicznej i wspólne działania prowadzone za granicą.

Wykładowcą będzie doświadczony praktyk dr Leszek Butowski – konsultant w zakresie turystyki, wykładowca na wyższych uczelniach, który gwarantuje wysoki poziom wykładów i ćwiczeń.

Szkolenie rozpocznie się w dniu 19.07.2004 r. o godz. 11.00 w Hotelu ORBIS - EUROPEJSKI*** w Warszawie ul. Krakowskie Przedmieście 13 a zakończy 20.07.2004 r. około godz. 14.00.

Ze względu na wysokie koszty i częściową partycypację Ministerstwa Gospodarki i Pracy w szkoleniu jesteśmy zobligowani do obciążenia Państwa kosztami organizacji zadania.

W związku z tym koszt uczestnictwa jednej osoby wynosi 200 PLN

Polskie Zrzeszenie Hoteli wszystkim uczestnikom wyda zaświadczenie o uczestnictwie i ukończeniu kursu.

W ramach szkolenia zapewniamy:

  • udział w zajęciach dydaktycznych
  • materiały szkoleniowe
  • nocleg w pokoju 2-osobowym 19 - 20.07.2004
  • wyżywienie od obiadu w dn. 19.07.br do obiadu w dn. 20.07.br.
  • przerwy kawowe

Koszt dojazdu na szkolenie oraz z powrotem do miejsca zamieszkania pokrywa zakład delegujący.

Wypełnione zgłoszenie prosimy niezwłocznie przesłać do biura PZH listownie lub faxem
tel/fax: (022) 622 69 91 do dnia 14.06.2004 r. (decyduje kolejność nadsyłanych zgłoszeń). Liczba miejsc ograniczona.

W przypadku rezygnacji po wyznaczonym terminie oraz nieobecności na szkoleniu zostaną Państwo obciążeniu w pełnej wysokości kosztami.

Należności prosimy wpłacać na konto PZH PKO BP S.A. 98 1020 1097 0000 7802 0088 3736

W przypadku ewentualnych wątpliwości prosimy o kontakt z p. Agnieszką Buczkowską – specjalistą ds. szkoleń.

Serdecznie zapraszamy Państwa do uczestnictwa w naszych szkoleniach !

PROGRAM SZKOLENIA
JAK UBIEGAĆ SIĘ O ŚRODKI Z FUNDUSZY UE?

19 lipiec 2004 r. - Pniedziałek

godz. 11.00 – 14.00 - wykłady i warsztaty
  • Informacje ogólne dotyczące polityki spójności gospodarczej i społecznej Unii Europejskiej
  • Obszary i zakresy interwencji Unii Europejskiej w ramach polityki strukturalnej
  • Programowanie i wdrażanie funduszy strukturalnych w Polsce
  • Charakterystyka projektów w sektorze turystyki
godz. 14.00 - 15.00 – obiad

godz. 15.00 – 18.30 - wykłady i warsztaty
  • Plan projektu
  • Podstawowe dokumenty projektowe
  • Realizacja projektu
  • Rola audytu
godz. 19.00 – kolacja

20 lipiec 2004 r. – Wtorek

godz. 9.00 - 14.00 - wykłady i warsztaty
  • Przygotowanie projektu turystycznego zgodnie z obowiązującymi wymogami - praca w grupach
  • Procedury konkursowe i przetargowe
  • Ocena ofert
godz. 14.00 - obiadZakończenie szkolenia
 


"AKTUALIZACJA!!!"
(24.07.2005 - 23:04)  (OKAY)
"Wszystko jest"
(28.07.2005 - 10:23)  (Pozdrawiam, Sławomir Grzyb)
 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska RATIONAL Robvita Pizzola Robot - Coupe Smoker Matlix Metro Plast Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Voigt EasyFairs Poland - Targi w Krakowie Gaspol Krosno Belgium`s Best Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Nektar Natura Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. Barson Artek Iglotex Lemonia CTK Doram Piórex Sokołów Menos
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000