Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Menedżer gastronom...
Jak znaleźć pracę ...
Barista – za...
Warsztaty ze Starb...
Rewolucja w rekrut...
Szkolenie kucharsk...
Niezadowolony klie...
Ustroń i Mikorzyn ...
Szkolenie kelnersk...
Wizerunek biznesme...
Przebojowi wariaci
Rekrutacja zewnętr...
Praca i edukacja w...
PZH zaprasza na sz...
Język angielski w ...
Big Brother dla ka...
Sprawdź jaki masz ...
Nieobecny usprawie...
Psychologia współp...
Cudzoziemiec w Pol...
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Hello Coffee
Tableart Tomasz Miszcz...
Makro Cash & Carry
M&M Gastro
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Hello Coffee
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Belgium`s Best
Secpol
Iglotex
Nektar Natura
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Twoja kariera
Język angielski w branży hotelarsko-gastronomicznej

Zobaczcie Państwo

Oferta firmy

Karta zgłoszenia

Harmonogram szkolenia

Formularz sprawozdawczy

Zapraszamy do uczestnictwa w szkoleniu dofinansowywanym przez Phare.

Do września br. właściciele i pracownicy małych i średnich przedsiębiorstw zarejestrowani na Mazowszu mogą skorzystać z programów szkoleniowych finansowanych z funduszu Phare 2001 organizowanych przez Szkołę Języków Obcych LINGUA NOVA we współpracy z Firmą 2000.

Szkolenia adresowane są do właścicieli oraz pracowników firm zatrudniających nie więcej niż 249 osób i zarejestrowanych na Mazowszu. Koszt zajęć w 80% pokrywany jest z funduszu Phare 2001 w ramach projektu Promocja Zatrudnienia oraz Rozwój Zasobów Ludzkich – Województwo Mazowieckie.

Program szkoleniowy obejmuje naukę języka angielskiego w biznesie oraz w branży hotelarsko-gastronomicznej.

Przedsiębiorcy zainteresowani jedną z wymienionych dziedzin mają szansę na skorzystanie z kursu do września 2004 r. Budżet całego programu dofinansowanego przez Phare 2001 umożliwia przeszkolenie 1000 osób. Od marca 2004 r. ze szkoleń skorzystało już ponad 300 pracowników i pracodawców.

Warsztaty „Język angielski w biznesie” prowadzone przez LINGUA NOVA jako partnera projektu trwają przez 10 dni po 8 godzin dziennie, co w sumie daje aż 80 godzin nauki w 7 blokach tematycznych:

  • autoprezentacja
  • środowisko pracy
  • kontakty służbowe
  • podróże służbowe
  • dokumentacja służbowa
  • korespondencja służbowa
  • komputer w pracy

Całkowity koszt ponoszony przez uczestnika to 260 złotych (20% rzeczywistej wartości szkolenia).

„Język angielski w branży hotelarsko-gastronomicznej” to również 80-godzinne szkolenie podzielone na dziewięć bloków:

  • opis restauracji
  • rezerwacja i udzielanie informacji
  • prezentacja menu
  • potrawy i napoje
  • przyjmowanie zamówienia
  • reklamacje, rachunek i pożegnanie gościa
  • przyjęcie gościa w hotelu
  • usługi hotelowe
  • skargi i reklamacje w hotelu

Koszt ww. warsztatu: 260 złotych.

W przypadku obu szkoleń nauka kończy się powtórzeniem całego materiału i egzaminem. Uczestnicy otrzymują certyfikaty programu Phare 2001 – Promocja Zatrudnienia oraz Rozwój Zasobów Ludzkich.

Miejsce:

Warszawa, ul. Wspólna 41 (róg Wspólnej i Marszałkowskiej)
sala konferencyjna szkoły otwartej LINGUA NOVA
.

LINGUA NOVA
Al. Niepodległości 227/233 lok. 105
02-087 Warszawa
tel. (022) 825 78 89
(022) 825 35 68
l.zaleski@linguanova.com.pl
e-school@linguanova.com.pl

 


"język angielski w branży"
(27.05.2004 - 13:00)  (Agata)
"język angielski w branży"
(11.08.2004 - 10:04)  (Leszek Zaleski - LINGUA NOVA)
"menu po angielsku"
(03.01.2005 - 11:43)  (Piotr Gonda)
"menu"
(17.11.2007 - 16:49)  (tomek)
"menu"
(17.11.2007 - 16:51)  (tomek)
"Tłumaczenie MENU"
(19.04.2005 - 21:55)  (Bartek)
 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska RATIONAL Robvita Pizzola Robot - Coupe Smoker Matlix Hello Coffee M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Iglotex Lemonia Sokołów Menos Steinberg EasyFairs Poland - Targi w Krakowie Gaspol Gorbi M&M Gastro Werner & Mertz Barson Belfood Secpol LMS Online Sp. z o.o. Watersystem Reinex CTK Doram Barry Callebaut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000