Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Menedżer gastronom...
Jak znaleźć pracę ...
Barista – za...
Warsztaty ze Starb...
Rewolucja w rekrut...
Szkolenie kucharsk...
Niezadowolony klie...
Ustroń i Mikorzyn ...
Szkolenie kelnersk...
Wizerunek biznesme...
Przebojowi wariaci
Rekrutacja zewnętr...
Praca i edukacja w...
PZH zaprasza na sz...
Język angielski w ...
Big Brother dla ka...
Sprawdź jaki masz ...
Nieobecny usprawie...
Psychologia współp...
Cudzoziemiec w Pol...
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Hello Coffee
Tableart Tomasz Miszcz...
Makro Cash & Carry
M&M Gastro
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Hello Coffee
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Belgium`s Best
Secpol
Iglotex
Nektar Natura
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Twoja kariera
Oferty pracy zagranicą

OFERTA PRACY W NIEMCZECH

dla osób zainteresowanych podjęciem zatrudnienia w charakterze pracowników - gości na okres 12 miesięcy z możliwością przedłużenia o 6 miesięcy w branży hotelarsko - gastronomicznej jako wykwalifikowany personel:

  • kuchni,
  • restauracji,
  • hotelu (recepcja, służby parterowe, służba pięter),
    sieci gastronomicznej McDonald’s.
Wymagania stawiane kandydatom:
  • obywatelstwo polskie;
  • wiek do 40 lat;
  • dobra znajomość języka niemieckiego, od wszystkich kandydatów do pracy w recepcji dodatkowo wymaga się dobrej znajomości języka angielskiego;
  • wszyscy kandydaci do pracy w hotelach i restauracjach muszą mieć wykształcenie zawodowe (dopuszcza się również absolwentów); do pracy w sieciach gastronomicznych dopuszczani będą ekonomiści o specjalności ekonomika i organizacja przedsiębiorstwa lub turystyka,
  • dopuszcza się również kandydatów nie posiadających wykształcenia, wówczas warunkiem zakwalifikowania jest: udokumentowanie odbycia co najmniej 6-8 –miesięcznego przeszkolenia i 3-letniego stażu w nowo zdobytym zawodzie;
  • nie akceptuje się podań osób, które nie pracują w swoim zawodzie dłużej niż 1 rok;
  • działalność gospodarcza traktowana jest jako staż zawodowy jedynie w przypadku, jeśli jest prowadzona w ramach wyuczonego zawodu;
  • do programu zostaną dopuszczeni również posiadacze dyplomu czeladnika lub mistrza w danym zawodzie.
Osoby zainteresowane w/w ofertą proszone są o zgłaszanie się do wojewódzkich urzędów pracy lub ich filii właściwych dla miejsca zamieszkania kandydata. Uwaga! Podjęcie zatrudnienia w charakterze pracownika - gościa możliwe jest tylko jeden raz.

OFERTA PRACY W DISNEYLAND pod PARYŻEM

w ramach stażu zawodowego, skierowana do 300 osób, głównie absolwentów szkół hotelarskich i gastronomicznych, ale nie tylko. Pracodawca potrzebuje pracowników zarówno na stanowiska kierownicze, jak i te, związane z obsługą wesołego miasteczka, restauracji, barów, hoteli (m.in. kelnerzy/kelnerki, portierzy, animatorzy kulturalni, obsługa kuchni, pokoi hotelowych, butików, barów, bankietów; sprzedaż biletów, sprzątanie parku)
Podstawowe wymagania pracodawcy:

  • wiek: 19 – 30 lat
  • doświadczenie zawodowe: wymagane, bądź nie, w zależności od stanowiska pracy
  • znajomość języków: podstawą jest francuski na poziomie umożliwiającym swobodne porozumiewanie się; na pewnych stanowiskach wymagana jest dodatkowo znajomość angielskiego i innego języka unijnego
    Warunki stażu:
  • kontrakt na 6 – 18 miesięcy
  • wynagrodzenie: 1082,39 – 1829,39 euro brutto/mies., w zależności od rodzaju pracy, stanowiska i doświadczenia zawodowego

Nabór prowadzony jest przez Wojewódzkie Urzędy Pracy do końca września br. i tam się należy zgłaszać w wypadku zainteresowania pracą w DISNEYLAND.
Wszelkich informacji nt. warunków i charakteru pracy oraz prowadzonej rekrutacji, udzielają Wojewódzkie Urzędy Pracy.



 


 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska RATIONAL Robvita Pizzola Robot - Coupe Smoker Matlix Hello Coffee M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Iglotex Lemonia Sokołów Menos Steinberg EasyFairs Poland - Targi w Krakowie Gaspol Gorbi M&M Gastro Werner & Mertz Barson Belfood Secpol LMS Online Sp. z o.o. Watersystem Reinex CTK Doram Barry Callebaut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000