Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
24.04.2024
środa
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Twoja kariera
Oferty pracy zagranicą

OFERTA PRACY W NIEMCZECH

dla osób zainteresowanych podjęciem zatrudnienia w charakterze pracowników - gości na okres 12 miesięcy z możliwością przedłużenia o 6 miesięcy w branży hotelarsko - gastronomicznej jako wykwalifikowany personel:

  • kuchni,
  • restauracji,
  • hotelu (recepcja, służby parterowe, służba pięter),
    sieci gastronomicznej McDonald’s.
Wymagania stawiane kandydatom:
  • obywatelstwo polskie;
  • wiek do 40 lat;
  • dobra znajomość języka niemieckiego, od wszystkich kandydatów do pracy w recepcji dodatkowo wymaga się dobrej znajomości języka angielskiego;
  • wszyscy kandydaci do pracy w hotelach i restauracjach muszą mieć wykształcenie zawodowe (dopuszcza się również absolwentów); do pracy w sieciach gastronomicznych dopuszczani będą ekonomiści o specjalności ekonomika i organizacja przedsiębiorstwa lub turystyka,
  • dopuszcza się również kandydatów nie posiadających wykształcenia, wówczas warunkiem zakwalifikowania jest: udokumentowanie odbycia co najmniej 6-8 –miesięcznego przeszkolenia i 3-letniego stażu w nowo zdobytym zawodzie;
  • nie akceptuje się podań osób, które nie pracują w swoim zawodzie dłużej niż 1 rok;
  • działalność gospodarcza traktowana jest jako staż zawodowy jedynie w przypadku, jeśli jest prowadzona w ramach wyuczonego zawodu;
  • do programu zostaną dopuszczeni również posiadacze dyplomu czeladnika lub mistrza w danym zawodzie.
Osoby zainteresowane w/w ofertą proszone są o zgłaszanie się do wojewódzkich urzędów pracy lub ich filii właściwych dla miejsca zamieszkania kandydata. Uwaga! Podjęcie zatrudnienia w charakterze pracownika - gościa możliwe jest tylko jeden raz.

OFERTA PRACY W DISNEYLAND pod PARYŻEM

w ramach stażu zawodowego, skierowana do 300 osób, głównie absolwentów szkół hotelarskich i gastronomicznych, ale nie tylko. Pracodawca potrzebuje pracowników zarówno na stanowiska kierownicze, jak i te, związane z obsługą wesołego miasteczka, restauracji, barów, hoteli (m.in. kelnerzy/kelnerki, portierzy, animatorzy kulturalni, obsługa kuchni, pokoi hotelowych, butików, barów, bankietów; sprzedaż biletów, sprzątanie parku)
Podstawowe wymagania pracodawcy:

  • wiek: 19 – 30 lat
  • doświadczenie zawodowe: wymagane, bądź nie, w zależności od stanowiska pracy
  • znajomość języków: podstawą jest francuski na poziomie umożliwiającym swobodne porozumiewanie się; na pewnych stanowiskach wymagana jest dodatkowo znajomość angielskiego i innego języka unijnego
    Warunki stażu:
  • kontrakt na 6 – 18 miesięcy
  • wynagrodzenie: 1082,39 – 1829,39 euro brutto/mies., w zależności od rodzaju pracy, stanowiska i doświadczenia zawodowego

Nabór prowadzony jest przez Wojewódzkie Urzędy Pracy do końca września br. i tam się należy zgłaszać w wypadku zainteresowania pracą w DISNEYLAND.
Wszelkich informacji nt. warunków i charakteru pracy oraz prowadzonej rekrutacji, udzielają Wojewódzkie Urzędy Pracy.



 


 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Rational Robvita LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000