Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
13.10.2024
niedziela
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Twoja kariera
Kolejna grupa młodzieży z Bielskiego Gastronoma na praktykach w Hiszpanii


Kolejna grupa 18 uczniów technikum Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku Białej, beneficjentów projektu Gotowanie kluczem do sukcesu -  praktyki w Hiszpanii spędziła miesiąc w słonecznej Maladze. Projekt realizowany jest   od zeszłego roku w ramach programu unijnego  Erasmus Plus, obejmującego organizację praktyk łącznie dla 36 praktykantów. 
 

Uczniowie szkolili swoje umiejętności w najlepszych hiszpańskich restauracjach w sercu Malagi. Nie tylko zgłębiali tajniki kuchni hiszpańskiej, ale również mieli okazję zwiedzić to piękne miasto i jego atrakcje. Młodzież widziała między innymi ruiny zamku Giblarfaro, twierdzę Alcazaba, Ogród Botaniczny czy  Muzeum Motoryzacji i Mody. Uczniowie mieli również okazję zobaczyć usytuowane nad malowniczym wąwozem miasto Ronda, jedno z najpiękniejszych miast Andaluzji. Praca i postawa naszych uczniów ponownie zostały wysoko ocenione. Tribeka, partner projektu, napisał bardzo pochlebny artykuł o naszych uczniach, który ukazał na stronie Education and Training Network, międzynarodowej organizacji edukacyjnej zajmującej się organizacją praktyk zawodowych.
 
 
Jest to kolejny projekt unijny realizowany w szkole. W latach 2016-2018 uczniowie bielskiego gastronoma odbywali praktyki we Włoszech. Obecny projekt kończy się w grudniu tego roku. Jednocześnie  szkoła rozpoczyna  realizację kolejnego projektu unijnego na lata 2020-2021. Młodzież ponownie będzie miłą okazję odbyć  praktyki w Hiszpanii. Z nowego projektu skorzysta ponownie 36 uczniów.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000