Mistrz Kucharski z Francji
Po ukończeniu całości kursu
otrzymacie Państwo zaświadczenie
o posiadanych umiejętnościach
i wiedzy w temacie:
Kuchnia Europejska | |
Temat: Etyka zawodowa kucharza, Fond, Fumêt, Demi glaces wywary, Bazy dla sosów i zupy oraz sosy, Zakąski, mięsa, ryby i skorupiaki, Warzywa, owoce i desery.
Czas: 4 dni, od poniedziałku do piątku. Od 10:00 do 17:00 - do uzgodnienia
Miejsce: Szkolenia na miejscu we własnym lokalu, nauczanie praktyczne w kuchni. Od 4 do 15 osób.
Cena: 800,00 zł/osoba. Min. 6 osób (Faktura VAT)
Kosztorys: Nauczanie praktyczne w kuchni, zakup towarów do szkolenia - na koszt lokalu, zakwaterowanie i wyżywienie dla szkolącego - na koszt lokalu, koszty dojazdu.
Wpłata: Przedpłata na konto firma C.M.Labarre w wysokości 30%
BZ WBK S.A. 1 w Przeżmierowie 56 1090 1362 0000 0000 3608 6569
Dopłata gotówką po otrzymaniu faktury
C-Michel Labarre dysponuje doświadczeniem nabytym
w renomowanych restauracjach we Francji:
Restaurant Le Petit Riche | - Paris | Hotel-Restaurant Sofitel | - Marseille | Hotel-Restaurant Pullman | - Lyon | Restaurant Elitair Maxim’s | - Lyon | Brasserie Le Nord | - Lyon | Brasserie Leon | - Lyon | Abbaye de Collonge Paul Bocuse | - Collonge | Restaurant La Table de Forbin | - Aix en Provence |
Oraz stażem nabytym u uznanych mistrzów kuchni Francuskiej:
Chef Lemoine | - Roanne | Chef Guillot | - Paris | Chef Lameloise | - Channy | Chef Choux | - Chalon sur Saone | Chef Bocuse | - Collonge |
Hotel Park Poznań | 7 osób | szkolenie | Hotel Dworek Bukowy Gronów | 12 osób | szkolenie | Hotel Vivaldi Poznań | 6 osób | szkolenie | Hotel Akwawit Leszno | 8 osób | szkolenie | Restauracja Vogue Poznań | 5 osoby | szkolenie | Hotel Cristal Białystok | 15 osób | szkolenie | Restauracja Pod Łososiem Gdańsk | 8 osób | szkolenie | Hotel Jelenia Góra Jelenia Góra | 7 osób | szkolenie | Pałacu w Radziejowicach Radziejowice | 30 osób | szkolenie | Hotel-Restauracja Morena Mosina | 6 osób | szkolenie | Bistro Dorota Poznań, | 7 osób | szkolenie | Hotel-Restauracja Petite Fleur Toruń | 6 osób | doradztwo i szkolenie | Hotel-Restauracja Park Plaza Wrocław | 15 osób | doradztwo i szkolenie | Restauracja Pod Koziołkami Poznań | 4 osób | doradztwo i szkolenie | Sandwich Bar Świnoujście | 8 osób | doradztwo i szkolenie | Hotel-Restauracja Groclin Grodzisk Wielk. | 4 osób | doradztwo i szkolenie | Restauracja Bee Jay’s Poznań | 30 osób | doradztwo i szkolenie | Restauracja Bon Appetit Toruń | 11 osób | doradztwo | Pałace Sieniawa Sieniawa | 6 osób | szkolenie | Hotel-Restauracja Maxim | 5 osób | szkolenie | Restauracja Pod Papugami Bydgoszcz | 4 osób | szkolenie | Restauracja A2/A3 Świebodzin | 24 osób | doradztwo i szkolenie | Restauracja Gospoda Bydgoszcz | 4 osób | Szkolenie | Garmażer As Bydgoszcz | 15 osób | Szkolenie | Restauracja Pinokio Sopot | 16 osób | doradztwo i szkolenie | Restauracja-Bar Pod Dobrą datą Bielsko Biała | 6 osób | Szkolenie | Hotel-Restauracja Piast-Roman Świdnica | 5 osób | Szkolenie |
C.Michel Labarre
ul. Wakacyjna 19
62-090 Kiekrz - Poznań
Tel.-Fax: (061) 842 80 70
GSM: 0 604 917 404
e-mail: michel@labarre.pl
www.labarre.pl
NIP: 787-100-66-82
REGON: 630316439 |
|