Program szkolenia zakłada poznanie przez uczestników profesjonalnej i nowoczesnej obsługi konsumenta. Savoir vivre w życiu zawodowym personelu obsługującego. Profesjonalizm a perspektywa Twojego zawodowego rozwoju.
- Personel obsługujący
- Przygotowanie sali konsumenckiej
- Organizacja pracy personelu obsługującego
- Bufet-Bar, rola w zakładzie gastronomicznym
- Technika podawania napojów alkoholowych i bezalkoholowych
- Sposoby przyjmowania i obsługa konsumentów o różnych cechach psychologicznych
- Organizacja bankietów oraz przyjęć okolicznościowych
- Kompleksowe przygotowanie i obsługa bankietów typu VIP
- Image własny oraz komunikacja werbalna i niewerbalna w kontaktach z salą
- Relacje interpersonalne pomiędzy pracownikami
- Problemy życia codziennego a wykonywanie powierzonych obowiązków
- Etyka zawodowa personelu obsługującego
- Doradztwo dla właścicieli Restauracji
Program szkolenia personelu obsługującego dostosujemy do:
- indywidualnych potrzeb każdego zakładu gastronomicznego
- poziomu wyszkolenia technicznego personelu obsługującego
- sugestii kierownictwa zakładu gastronomicznego
- innych czynników wynikających z profilu zakładu gastronomicznego
Czas:
4 dni, od wtorku do piątku
w godzinach: od 9:00 do 12:00 / od 13:00 do 16:00 - do uzgodnienia
Miejsce:
Szkolenia na miejscu we własnym lokalu
Nauczanie praktyczne w kuchni (4/6 osób)
Kosztorys: Zakup towarów do szkolenia - na koszt lokalu, koszty dojazdu, zakwaterowanie i wyżywienie osób szkolących - na koszt lokalu.
Cena: 600,00 zł / osoba (Faktura Szkolenia ZW VAT)
Wpłata: Przedpłata na konto firmy C.M.Labarre w wysokości 20%
BZ WBK S.A. 1 w Przeżmierowie 56 1090 1362 0000 0000 3608 6569
Dopłata gotówką po otrzymaniu faktury
C-Michel Labarre przeprowadził już szkolenia i udzielił doradztwa w:
Rest. Dominique | Poznań | 6 osób | Hotel Dworek Bukowy | Gronów | 12 osób | Hotel Akwawit | Leszno | 8 osób | Hotel Cristal | Białystok | 15 osób | Hotel Jelenia Góra | Jelenia Góra | 7 osób | Hot-Rest. Morena | Mosina | 6 osób | Hot.-Rest. Petite Fleur | Toruń | 6 osób | Rest. Pod Kołziołkami | Poznań | 4 osób | Hot-Rest. Groclin | Grodziesk Wlk | 4 osób | Rest. Bon Appetit | Toruń | 11 osób | Hot.-Rest. Maxim | Kwidzyn | 5 osób | Restauracja A2/A3 | Świebodzin | 24 osób | Hotel Park | Poznań | 7 osób | Hotel Vivaldi | Poznań | 6 osób | Restauracja Vogue | Poznań | 5 osoby | Rest. Pod Łososiem | Gdańsk | 8 osób | Pała. w Radziejowicach | Radziejowice | 30 osób | Bistro Dorota | Poznań | 7 osób | Hot-Rest. Park Plaza | Wrocław | 15 osób | Sandwich Bar | Świnoujście | 8 osób | Restauracja Bee Jay’s | Poznań | 30 osób | Pałace Sieniawa | Sieniawa | 6 osób | Rest. Pod Papugami | Bydgoszcz | 4 osób | Restauracja Pinokio | Sopot | 16 osób |
C.Michel Labarre
ul. Wakacyjna 19
62-090 Kiekrz - Poznań
Telefon - Fax: (061) 842 80 70
GSM: 0 604 917 404
e-mail: michel@labarre.pl
www.labarre.pl
NIP: 787-100-66-82
REGON: 630316439 |